Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lager til leje, Hvidovre, Kanalholmen

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 166759
  • Lager & Kontor
  • 828 m2
  • 455.400 Kroner
  • 550 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Promaxx
Niels Mogensen
tlf: 30300203
nm@promaxx.dk
Hjemmeside

Kanalholmen 14C, 1. th., 2650 Hvidovre

LEJEMÅL UNDER TOTAL RENOVERING !
Stort lejemål med fleksibilitet i indretning. (ER UNDER TOTAL ISTANDSÆTTELSE – Lejer kan endnu nå at få indflydelse på indretning)
Kontordelen er opdelt i 3 kontorer og møderum samt køkken med spiseplads. Lagerdelen har tilkørsel via rampe og indgangssluse med egen port..
Der er parkeringspladser til både personale og gæster samt oplader til elbiler (E-on). Ejendommen er ved at få etableret nye elektriske porte, således man kan komme ind udenfor portens åbningstid med enten app, nøglebrik eller kode.
Ejendommen er facaderenoveret for nyligt med bl.a. nye vinduer og fremstår repræsentativ med synlig beliggenhed. Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter, nær offentlig transport og motorvejsnet (E20) og Københavns centrum. Avedøre Holme er det største erhvervsområde i hovedstadsregionen. Det er blandt de bedst beliggende i landet. Der er direkte adgang til de regionale motorveje herunder Amagermotorvejen, der fører direkte til Københavns Lufthavn og videre til Sverige. Der er gode busforbindelser til København og omegn.
Vi indgår naturligvis gerne i dialog om indretningen af lejemålets det bliver optimalt for din virksomhed.

Dette lokale ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info.