Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Svendborg

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Svendborg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Svendborg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find kontor i Svendborg på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Svendborg . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Svendborg end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Svendborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Svendborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Svendborg der matcher dine søgekriterier.