Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorhoteller til leje i Holte

Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Holte.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Holte.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Kontorfællesskab til leje på Kongevejen, Holte

  Kontorplads udlejes: Hos Onmondo A/S i Holte, har vi en kontorplads der udlejes. Pladsen er i vores lyse og lækre storrumskontor med fælles tekøkken og toilet. Det er et plus...
  • Ikke angivet
  • 1 - 1 pladser

 

Find kontorhotel i Holte på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorhotel til leje i Holte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorhoteller på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorhoteller til leje i Holte . Du kan se de aktuelle kontorhoteller til leje i Holte herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Holte end kontorhotel til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorhoteller til leje i Holte

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Holte. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Holte der matcher dine søgekriterier.