Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i Virum

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Virum.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Virum.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Kontorhotel til leje på Teknikerbyen, Virum

  I naturen og dog tæt på København: Eget kontor i Kontorhotel, fra kr. 3.500,-, inkl. drift, parkering, møde faciliteter, adgang til kantine, samt dit forbrug af kaffe og te. Kontorhotel og/...
  • Ikke angivet
  • 1 - 120 pladser

 

Find kontorfællesskab i Virum på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i Virum, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i Virum . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i Virum herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Virum end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i Virum

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Virum. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Virum der matcher dine søgekriterier.