Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontor til leje i Brøndby

Find kontor til leje i Brøndby på listen med ledige kontorlokaler til leje i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler til leje i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler til leje i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Brøndby. Mere info om kontor til leje i Brøndby.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Brøndby. Mere info om kontor til leje i Brøndby.

Find kontor til leje i Brøndby på listen med ledige kontorlokaler til leje i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler til leje i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler til leje i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger kontor i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Find kontor i Brøndby på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Brøndby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Brøndby . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Brøndby herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Brøndby end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Brøndby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Brøndby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Brøndby der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Brøndby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brøndby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Brøndby.

Hvor meget koster et lokale i Brøndby?

Prisen på et lokale i Brøndby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brøndby.