Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Hjørring

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Hjørring.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Hjørring.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger klinikfællesskab i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Find klinikfællesskab i Hjørring på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Hjørring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Hjørring . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Hjørring herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Hjørring end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Hjørring

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Hjørring. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Hjørring der matcher dine søgekriterier.