Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Herning

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Herning.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Herning.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Klinikfællesskaber til leje i Herning
  Annonce

  Klinikfællesskab til leje på Agervænget, Herning

  Nybygget behandlerhus med fælles køkken/opholdsrum: Pr. 1 februar 2021 har du mulighed for at leje 1-3 lyse og lækre behandlerrum på ca. 12 m2 med tilhørende fælles indgang, køkken og badeværelse. Husleje pr. ...
  • 30.000 kr. om året
  • 12 m2

Find klinikfællesskaber i Herning. Søger du klinikfællesskab i Herning, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på knappen ud for hver annonce for yderligere info. Søger du andre typer erhvervslejemål i Herning end klinikfællesskab, så brug søgefunktionen i toppen af siden. Placerer du din virksomhed i Herning, får du en yderst central beliggenhed og et godt udgangspunkt for din virksomhed, stor som lille. Herning er attraktiv for alle typer erhverv og huser mange store anerkendte virksomheder.

Værd at vide når du søger klinikfællesskab i Herning

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.

 

Find klinikfællesskab i Herning på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Herning, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Herning . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Herning herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Herning end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Herning

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Herning. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Herning der matcher dine søgekriterier.