Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Nørresundby

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Nørresundby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Nørresundby.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Klinikfællesskab, som sendes ud til de relevante udlejere i Nørresundby. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger klinikfællesskab i Nørresundby

Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.

 

Find klinikfællesskab i Nørresundby på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Nørresundby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Nørresundby . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Nørresundby herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Nørresundby end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Nørresundby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Nørresundby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Nørresundby der matcher dine søgekriterier.