Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Græsted

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Græsted.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Græsted.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Klinikfællesskaber til leje i Græsted
  Annonce

  Klinikfællesskab til leje på Skovsmindeparken, Græsted

  15 kvm lyst kliniklokale udlejes i 6 måneder fra den 1/4 til sundhedsformål: Lokalet har direkte adgang til stort lyst venteværelse, som deles med klinikken. Vi er en læge, 2 sygeplejersker og en sekretær i huset. Vi er et muntert tea...
  • 96.000 kr. om året
  • 15 m2

 

Find klinikfællesskab i Græsted på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Græsted, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Græsted . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Græsted herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Græsted end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Græsted

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Græsted. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Græsted der matcher dine søgekriterier.