Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kliniklokaler til leje i Brabrand

Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Brabrand.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Brabrand.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger klinik i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find klinik i Brabrand på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinik til leje i Brabrand, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler til leje i Brabrand . Du kan se de aktuelle kliniklokaler til leje i Brabrand herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Brabrand end klinik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler til leje i Brabrand

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Brabrand. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Brabrand der matcher dine søgekriterier.