Lille Kolstrup, Aabenraa - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Lille Kolstrup i 6200 Aabenraa netop nu:

Se alle ledige lokaler i Aabenraa lige nu


Lille Kolstrup ligger i Aabenraa Kommune


Aabenraa som erhvervsby

Aabenraa er en by med en lang og rig erhvervshistorie. Det gør Aabenraa til en attraktiv by for virksomheder, der ønsker at operere i et internationalt miljø.
Aabenraa er også godt forbundet med Danmarks hovedstad, København, via motorvej A7. Aabenraa har en bred vifte af brancher, herunder industri, handel, service og turisme. Aabenraa er også en vigtig handelsby for området og huser en lang række detailvirksomheder. Byen har en veluddannet arbejdsstyrke og et stærkt erhvervsklima.

Aabenraa har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på grænsen til Tyskland og er godt forbundet til landet via motorvej A7. Det gør byen til et attraktivt sted for virksomheder, der ønsker at operere på det tyske marked.Aabenraa har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på grænsen til Tyskland og er godt forbundet til landet via motorvej A7. Det gør byen til et attraktivt sted for virksomheder, der ønsker at operere på det tyske marked.

Områder i Aabenraa

Aabenraa er opdelt i følgende bydele:

Rådekro

Rådekro er en by med ca. 3.000 indbyggere, beliggende i Rødekro Kommune. Byen er en vigtig handelsby for området og er hjemsted for et stort antal detailvirksomheder. Rådekro er også en vigtig industriby, kendt for sine produktionsvirksomheder inden for fødevareindustrien, emballageindustrien og vindmølleindustrien.

Padborg

Padborg er en by med ca. 11.000 indbyggere, beliggende i Sønderborg Kommune. Byen er en vigtig grænseby, der ligger tæt på grænsen til Tyskland. Padborg er også en vigtig handelsby for området og huser en lang række detailvirksomheder. Byen er også et vigtigt logistikcenter, hjemsted for en række virksomheder inden for transport- og logistiksektoren.

Bolderslev

Bolderslev er en by med ca. 4.000 indbyggere, beliggende i Aabenraa Kommune. Byen er en vigtig handelsby for området og er hjemsted for et stort antal detailvirksomheder. Bolderslev er også en vigtig industriby, kendt for sine produktionsvirksomheder inden for fødevareindustrien, metalindustrien og emballageindustrien.