Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Korsør

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Korsør.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Korsør.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Korsør

Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

 

Find butik i Korsør på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Korsør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Korsør . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Korsør herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Korsør end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Korsør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Korsør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Korsør der matcher dine søgekriterier.