Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Holbæk

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Holbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find butik i Holbæk på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Holbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Holbæk . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Holbæk herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Holbæk end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Holbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Holbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Holbæk der matcher dine søgekriterier.