Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Odense M

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find butik i Odense M på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Odense M . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Odense M end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Odense M

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense M. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense M der matcher dine søgekriterier.