Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Assens

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Assens.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Assens.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Butik/Kontor/Klinik på Østergade, Assens

  70 kvadratmeter central butik, cafe, kontor, klinik ud til rundkørslen ved Rema 1000: Lyst og anvendeligt butikslokale. Lejemålet ligger i starten af Assens gågade, med udsigt direkte ud til den centrale rundkørsel. Mulighed for egen indgang,...
  • 65.999,5 kr. om året
  • 35 - 70 m2
 • Butik i Assens

  123 m2 butikslokaler i 5610 Assens
  • 114.000 kr. om året
  • 123 m2

 

Find butik i Assens på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Assens, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Assens . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Assens herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Assens end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Assens

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Assens. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Assens der matcher dine søgekriterier.