Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Gistrup

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Gistrup.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Gistrup
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Gistrup.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Gistrup
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Find erhvervslejemål i Gistrup

Leder du efter erhvervslejemål i Gistrup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Gistrup , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Gistrup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Gistrup  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Gistrup, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Gistrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Gistrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Gistrup der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Gistrup?

I Gistrup finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Gistrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aalborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Gistrup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gistrup.

Hvor meget koster et lokale i Gistrup?

Prisen på et lokale i Gistrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Gistrup.