Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lokaler til Leje i Christiansfeld, som er en del af UNESCO!

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Virksomhedslokaler.dk

  • 194230
  • Butik
  • Klinik
  • Kontor
  • 466 m2
  • 152.000 DKK
  • 12.667 DKK
  • 326 kr.

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Virksomhedslokaler.dk

Butik, Christiansfeld, Lindegade

Lokaler til leje midt i Christiansfeld som er beliggende i en fredede bygning. Bygningen har indeholdt apotek, men er velegnet til flere formål, frokostrestaurant, butik, kontor eller udstilling.
Disse lokaler til leje i Christiansfeld er med Brødremenighedens historie og fredede bygninger på UNESCOs verdensarvliste. Det betyder, at byen har mange turister, der besøger området, og dette lejemål ligger, hvor alle kommer forbi.Christiansfeld har ca. 3.000 indbyggere, og normalt er der god handel i den lokale befolkning samt turister.Infrastrukturen er god med offentlig transport i nærheden og gode parkeringsmuligheder i området.Den fredede bygning har stor indgangsport, en gårdhave med mulighed for ophold og eventuelt servering i skønne omgivelser.I stueetagen er der foruden indgangsporten ca. 280 m2 med små og store lokaler samt køkken. Endvidere er der ca. 170 m2 på 2. sal.Til disse lokaler til leje i Christiansfeld er der en privatbolig på 1. sal. Den kan lejes med særskilt boliglejekontrakt

Information og data

Dette butikslejemål, som alternativt kan anvendes til Klinik eller Kontor, ligger på Lindegade i Christiansfeld. Christiansfeld har postnummeret 6070, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland. Lokalet er i alt 466 m2. Dette butikslokale er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette butikslokale for 152.000 DKK per år.


Rutevejledning

Lignende lokaler