Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

153 m2 kontorlokaler i attraktivt erhvervsområde i Odense S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 192525
  • Kontor
  • 153 m2
  • 119.940 DKK
  • 9.995 DKK
  • 783 kr.

Kontor til leje, Odense S, Landbrugsvej

153 m2 kontorlokaler i attraktivt erhvervsområde i Odense S
En yderst velbeliggende erhvervsejendom med attraktive lejemål. På Landbrugsvej 8 st. tv. udlejes 153 m² lokaler til brug for kontor, webshop m.fl.

Lejemålet har indgang via fælles forhal fra gadeplan. Lokalerne er inddelt i entre hvor der er adgang til stor køkken/frokoststue og depotrum/serverrum.

Der er et stort lokale/storrumskontor samt adgang til mødelokale. Der er lakerede trægulve i lejemålet. Lejemålet er yderst fleksibelt så en lejers eventuelle indretningsønsker vil kunne tilgodeses. Parkeringspladserne er beliggende foran lejemålets hovedindgang.

Lejemålet kan overtages nymalet såfremt en ny lejer ønsker dette. Gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Ejendommen er beliggende i et efterspurgt og udbygget erhvervsområde i Odense S med mange håndværks- og forretningsejendomme og er derfor velbeliggende for udlejning til kontor og administrationsformål. Der er desuden nem adgang til både centrum og ringvejen samt motorvej E20.

Foran ejendommen er der fælles parkeringspladser for i alt ca. 40 biler, befæstet med SF-sten.

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Landbrugsvej i Odense S. Odense S har postnummeret 5260, og ligger i kommunen Odense, som ligger i Odense. Lokalet er i alt 153 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kontorlokale for 119.940 DKK per år.


Rutevejledning

Lignende lokaler