Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

KONTORHOTEL I ESBJERG

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189569
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Esbjerg Centrum, Niels Bohrs Vej

Siden 2017 har vi drevet kontorhotel på torvet i Esbjerg. Det har vist sig at være så populært, at vi har valgt at åbne endnu et hus i byen, så vi kan få plads til alle lejerne.

Det nye kontorhotel finder du på Niels Bohr Vej 6. Her ligger vi i læ af flere store uddannelsesinstitutioner, bl.a. Aalborg Universitet Esbjerg. Omkring huset er der desuden masser af lys og luft - og tilhørende parkeringspladser!

Voxeværket Esbjerg II er et stort og velindrettet kontorhus, som tilbyder både kontorer, satellitpladser og kliniklokaler, samt flotte veludstyrede mødelokaler, der, som med alle vores andre mødelokaler, altid er tilgængelige for lejere i hele landet.

Esbjerg Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed med optimale motorvejs- og jernbaneforbindelser. Fra din kontorplads når du motorvejen på 5 minutter, Esbjerg lufthavn med Danmarks største heliport på 10, og så er der blot 45 min. til Billund lufthavn. Med kontor i dette hus har du altså direkte adgang til dit netværk både på nationalt og internationalt plan.

Esbjerg Havn er uomtvisteligt Danmarks port mod vest, landets vigtigste havn for offshore og vindenergi. Så hvis du som både dansk og udenlandsk virksomhed søger lokal tilstedeværelse på en attraktiv adresse, så er det i et af Voxeværkets huse i Esbjerg.

Dette kontorlejemål, ligger på Niels Bohrs Vej i Esbjerg Centrum. Esbjerg Centrum har postnummeret 6700, og ligger i kommunen Esbjerg, som ligger i Esbjerg. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Lignende lokaler