Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab i Furesø - Værløse

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189568
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Værløse, Ny Vestergårdsvej

Voxeværket Furesø er vores nye iværksætterhus med 20 rummelige kontorer til ambitiøse lejere og deres virksomheder.
Her i huset finder du både hyggelige fællesarealer, et lækkert frokostområde, og hele to mødelokaler i forskellige størrelser, som du kan benytte til en hver lejlighed. Derudover får du selvfølgelig også gode parkeringsforhold til både dig og dine kunder, og du kan altid byde dem på en varm kop kaffe, når du bor hos os.

Huset er centralt placeret på Sjælland, og du har derfor nem adgang til kunder, andre afdelinger eller mødelokalerne i et af Voxeværkets andre kontorhoteller. Voxeværket Furesø danner altså de bedste rammer for en virksomhed, der drives af passion og med et ønske om vækst. Et kontorlokale hos os er også perfekt, hvis I udvider forretningen med en filial eller et satellitkontor - Du kan nemlig nøjes med at medbringe computeren, så ordner vi resten!

En lejeaftale i Voxeværket er helt generelt forbundet med mange fordele. Udover adgangen til mødelokalerne i alle vores andre huse landet rundt, har du også fri mulighed for at deltage i vores mange interne tilbud, du kan spare med virksomheder inden- eller udenfor samme branche som dig selv, og så bliver du en del af et nationalt fællesskab!

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Ny Vestergårdsvej i Værløse. Værløse har postnummeret 3500, og ligger i kommunen Furesø, som ligger i Nordsjælland. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.


Rutevejledning

Lignende lokaler