Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

KONTORHOTEL I SØNDERBORG

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 180199
  • Kontorhotel
  • 1 - 10
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tlf: 70707041
jw@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontorhotel til leje, Sønderborg, Augustenborg Landevej

I Voxeværket Sønderborg er dit kontor helt nyistandsat og meget centralt. Sønderborg er en af vores større bygninger, og der er derfor masser af mulighed for sparring og erfaringsdeling mellem lejere.

I Sønderborg tilbyder vi lukkede kontorer samt undervisnings-, møde- og open community lokaler. Desuden er bygningen placeret på en stor grund med meget haveplads, så du kan nyde en grøn frokostpause i sommeren eller holde din årlige firmafest på plænen. I forhaven findes også en kæmpe parkeringsplads, som både du, dine ansatte og dine kunder kan benytte sig af gratis.

Som sagt er kontorhotellet centralt, og du har derfor nem adgang til motorvejen, hvis du skal til Tyskland, Fyn eller op gennem Jylland, hvor du selvfølgelig kan benytte mødelokalerne i alle vores andre huse.

Et kontor hos Voxeværket Sønderborg er din virksomheds mulighed for at drive, udvikle og vækste i et stærkt, landsdækkende kontorfællesskab. Sønderborg er et oplagt samlingssted - og du kan altid snuppe en kop varm kaffe, selvom du blot svinger forbi.

Information og data

Dette kontorhotel ligger på Augustenborg Landevej i Sønderborg. Sønderborg har postnummeret 6400, og ligger i kommunen Sønderborg, som ligger i Region Sydjylland.


Rutevejledning

Lignende lokaler