Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Vejle

Find dit lokale i Vejle på listen med ledige lokaler til leje i Vejle herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Vejle og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Vejle. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Vejle. Mere info om erhvervslejemål i Vejle .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Vejle. Mere info om erhvervslejemål i Vejle .

Find dit lokale i Vejle på listen med ledige lokaler til leje i Vejle herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Vejle og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Vejle. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Vejle

Vejle er med sine mere end 51.000 indbyggere den 9. største by i Danmark og hovedbyen i Vejle Kommune. Vejle ligger ved Vejle Fjord og er en af de vigtigste handels- og industribyer i Trekantsområdet. Fra midten af 1800-tallet til slutningen af 1800-tallet voksede Vejle fra ca. 3.300 indbyggere til 14.600 indbyggere. Den eksplosive befolkningstilvækst skyldes, at Vejle udviklede sig fra en handelsby til en udpræget industriby og nød derfor godt af industrialiseringen på det tidspunkt. Blandt andet på grund af tilgængeligheden for vandkraft var Vejle ideel for blandt andet bomuldsindustrien, hvilket medførte at Vejle i løbet af 1900-tallet fik tilnavnet ”Danmarks Manchester” på grund af tekstilindustriens store betydning for byen. Således var 25 % af byens indbyggere på et tidspunkt beskæftiget i tekstilindustrien.

På trods af at tekstilindustrien oplevede store problemer allerede i midten af 1900-tallet, var det først i 1993 at den sidste tekstilfabrik lukkede i Vejle. Vejle fandt dog hurtigt nye industrielle eventyr, mens byen i dag huser mange IT virksomheder. Det betyder også, at hvor byen tidligere var ”Danmarks Manchester” nu af nogle kaldes ”Danmarks Silicon Valley”. Vejle er desuden en aktiv handelsby med en lang række af både kædebutikker og specialbutikker. Inden for de sidste par år er der åbnet to nye shoppingcentre, Mary’s og Bryggen, i Vejle midtby.

Som virksomhedsejer har man mange muligheder i Vejle. I midtbyen er finder man Vejles hovedstrøg, hvor der ligger mange butikker samt flere shoppingcentre. Vejle bliver derfor besøgt af mange handlende hver dag. Derudover er der mange virksomheder både inden for IT og industrielle virksomheder bosat i Vejle, hvilket giver et stort netværk i byen.

Vejle havde i 2011 51.341 indbyggere, hvilket gør byen til den 9. største i Danmark. Den ligger ved det Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalen møder hinanden. Vejle består både af bymidten samt en række mindre satellitbyer, der dog med tiden er vokset sammen og har gjort Vejle til en af Danmarks største byer. Det vil sige at både Bredballe, Vestbyen, Mølholm m.fl. nu er en del af Vejle. De vigtigste gader i Vejle er blandt andet Søndergade, Torvegade, Nørregade, Vestergade og Boulevarden.

 

Find erhvervslejemål i Vejle

Leder du efter erhvervslejemål i Vejle? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Vejle , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Vejle der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Vejle  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Vejle, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Vejle

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Vejle. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Vejle der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Vejle?

I Vejle finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Vejle ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vejle kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Vejle?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vejle.

Hvor meget koster et lokale i Vejle?

Prisen på et lokale i Vejle afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Vejle.