Rapportér

Kontor til leje, Vejle, Horsensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 111896
  • Kontor
  • 4.100 m2

Præsentable, nyopførte kontorlokaler centralt i Vejle. Lokalerne bliver indrettet med e...

Præsentable, nyopførte kontorlokaler centralt i Vejle.
Bruttoareal i alt ca. 4.100 m² – enheder fra 100m²
Er velegnet til domicilvirksomhed, alle former for serviceerhverv, herunder til konsulent-, klinik- og rådgivningsvirksomhed
Lejemålene indrettes efter lejers ønsker
Lejemålet er særdeles velegnet til enhver form for administration, liberalt erhverv, it-virksomhed, læge- tandlægeklinik, salgskontor med behov for central placering, advokatkontor, eller til revisor, etc.
Lokalerne bliver indrettet med en god planløsning og alle lejemål bliver udstyret med de moderne fornødenheder en ny lejer måtte ønske. Kontorerne kan opdeles med gips / glasvægge til adskillelse af rummene. Lokalerne overtages nyopførte med gulvtæppe / parketgulve. Ejendommen bliver opført i moderne og lette materialer.
Lejemålet er beliggende på adressen [xxxxx] 72, Vejle N, i et område, der ligger tæt på centrum af Vejle, samt med kort afstand til E45 og ved hovedvejen mod Horsens. Der er således tale om et perfekt beliggende kontorlejemål, med stor synlighed samt en god placering i forhold til byen.
Der etableres p-pladser til brug for lejere.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...