Rapportér

Klinik til leje, Vejle, Blegbanken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 111894
  • Klinik
  • 130 m2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Præsentable, ny-istandsatte lokaler til klinik til læge eller behandler i bredest mulig...

Præsentable, ny-istandsatte lokaler til klinik til læge eller behandler i bredest mulige forstand udlejes centralt i en af byens mest kendte, charmerende ejendomme – Sct. Maria Hospitalet.

Lejemålene er særdeles velegnede til enhver form for lægeklinik eller anden form for klinik inden for sundhedsvæsenet i bredest mulige forstand og med ønsket om en særdeles god og central placering i byens centrum.
Lokalerne er indrettet med en god planløsning og er udstyret med nye installationer samt de moderne fornødenheder en ny lejer måtte ønske. Lejemålene kan evt. delvist indrettes efter lejers ønsker. Lokalerne overtages moderniserede og nyistandsatte og ligger i en flot, charmerende, ældre ejendom, det kendte Sct. Maria Hospitalet, med byens bedste placering.
Lejemålene er beliggende tæt på byens gågade i centrum af Vejle. Der er således tale om et perfekt beliggende lejemål, med en god placering i forhold til byen.
Af lejere i ejendommen kan fx nævnes Sct. Maria Hospicecenter, Vejle Kommunes PPR, Kræftens Bekæmpelse, lægeklinikker, privatpraktiserende psykologer og psykiatere, som giver en god synergi med lejerne i ejendommen Vedelsgade1.
Der er endvidere p-mulighed ved ejendommen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...