Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Helsingør

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Helsingør.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger værkstedslokaler til leje i Helsingør
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Helsingør.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger værkstedslokaler til leje i Helsingør
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Find værksted i Helsingør på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Helsingør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Helsingør . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Helsingør herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Helsingør end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Helsingør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Helsingør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Helsingør der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Helsingør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Helsingør.

Hvor meget koster et lokale i Helsingør?

Prisen på et lokale i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Helsingør.