Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Kalundborg

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Kalundborg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Kalundborg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find værksted i Kalundborg på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Kalundborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Kalundborg . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Kalundborg herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Kalundborg end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Kalundborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Kalundborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.