Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Gadstrup

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Gadstrup.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Gadstrup.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Lager/Værksted til leje på Kildeager, Gadstrup

  750 m2 lager til leje i 4621 Gadstrup: 750 m2 lager- produktionslokale med kontor, toilet og stor port. God udenomsplads med mange P pladser. Pris kr. 24.900 pr.md. + forbrug For lejemålet gælde...
  • 298.800 kr. om året
  • 750 m2

 

Find værksted i Gadstrup på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Gadstrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Gadstrup . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Gadstrup herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Gadstrup end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Gadstrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gadstrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gadstrup der matcher dine søgekriterier.