Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Odense N

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Odense N.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Odense N.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Odense N

Det er I odense N at Odense lufthavn findes. Det er et stort område med Stige som det største. Den sydlige del af Odense N, ligger tæt på centrum og ellers er det et område med skøn natur og tæt på skov og strand. Mindre bydele i området er Søby og Kirkendrup.

Området strækker sig fra Odense centrum, ud til vandet, op til lufthavnen og ned til Bogensevej.

 

Find værksted i Odense N på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Odense N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Odense N . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Odense N herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Odense N end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Odense N

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense N. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense N der matcher dine søgekriterier.