Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Odense M

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Lager til leje på Rødegårdsvej, Odense M

  Små lagerlokaler med gratis varemodtagelse: BOXIT tilbyder opvarmede, tørre og sikre depotrum, velegnet som lagerrum for alle typer erhverv. Depotrummene findes i størrelser fra knap 2 kvm til 60 kvm. ...
  • Ikke angivet
  • 1 - 60 m2

Værd at vide når du søger værksted i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find værksted i Odense M på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Odense M . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Odense M end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Odense M

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense M. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense M der matcher dine søgekriterier.