Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Frederikssund

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Frederikssund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Frederikssund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find værksted i Frederikssund på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Frederikssund . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Frederikssund end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.