Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i København Nørrebro

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i København Nørrebro.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i København Nørrebro.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i København Nørrebro

København Nørrebro er et super spændende sted at bo eller besøge! Nørrebro er om noget en alsidig del af København og skiller sig ud i forhold til mange andre bydele i København.

København Nørrebro er utrolig populært, og det er området af gode grunde! Bydelen summer af liv, farver og flere forskellige spændende kulturer - byen indeholder også alt fra billige kebabsteder til Michelin restauranter. Shoppe kan du også på Nørrebro og du finder alt fra klassiske designerbutikker på Elmegade til unikke specialbutikker og secondhand.

På København Nørrebro ligger også Assistentens Kirkegård, hvor diverse kendte danskere som H. C. Andersen og Søren Kirkegaard ligger begravet. 
Derudover kan Assistentens Kirkegård også benyttes som et hyggeligt tilholdssted og det er også ideelt til picnic.

Hvis du er interesseret i arkitektur, kan det anbefales at besøge København Nørrebro byrum. Superkilen benyttes dagligt af mange mennesker, som ønsker at få et kig omkring, slappe af, sjov, leg og hygge. 
Superkilen afspejler igen København Nørrebros mangfoldighed ved at være farvestrålende og bestå af flere udenlandsinspirerede objekter. Eksempelvis er der et marokkansk springvand og en Japans skulptur placeret i parken. Parken består af tre forskellige dele. Den Røde Plads giver mulighed for lækre cafeer, musik og fysiske aktiviteter. På Det Sorte Marked er der placeret en masse bænke og et fint springvand. Den sidste del af parken kaldes Den Grønne Park og i denne kan man holde picnic, lege, gå tur og solbade.

 

Find værksted i København Nørrebro på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i København Nørrebro, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i København Nørrebro . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i København Nørrebro herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i København Nørrebro end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i København Nørrebro

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i København Nørrebro. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i København Nørrebro der matcher dine søgekriterier.