Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værkstedslokaler til leje i Århus V

Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Århus V.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værkstedslokaler til leje i Århus V.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værksted i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find værksted i Århus V på Virksomhedslokaler.dk

Søger du værksted til leje i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værkstedslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værkstedslokaler til leje i Århus V . Du kan se de aktuelle værkstedslokaler til leje i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Århus V end værksted til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye værkstedslokaler til leje i Århus V

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Århus V. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Århus V der matcher dine søgekriterier.