Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Undervisningslokaler til leje i Odense C

Du har søgt efter Undervisningslokaler til leje i Odense C.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Undervisningslokaler til leje i Odense C.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger undervisning i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find undervisning i Odense C på Virksomhedslokaler.dk

Søger du undervisning til leje i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige undervisningslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige undervisningslokaler til leje i Odense C . Du kan se de aktuelle undervisningslokaler til leje i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Odense C end undervisning til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye undervisningslokaler til leje i Odense C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense C der matcher dine søgekriterier.