Udlejning af kontor

Som lokaleejer kan du foretage en udlejning af kontor, eller en del af kontoret. I så fald skal du tage udgangspunkt i erhvervslejeloven.

Annoncering af udlejning af kontor

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks førende lokaleportal og har mange lokalesøgere - herunder lokalesøgere der leder efter udlejninger af kontorer.

Opret gratis annonce for udlejning af kontor på Virksomhedslokaler - klik her...

Kontrakt ved udlejning af kontor

I forhold til udlejning af et kontor, er det bedst at bekræfte hvad der er blevet talt mundtligt om mellem udlejer og lejer på skrift.

Når du udlejer et kontor kan din lejer kræve en skriftlig lejekontrakt. Kontrakten om udlejning af kontoret skal indeholde oplysninger om bl.a. om lejeren har adgang til køkken, toilet og kælder, om betalingsbetingelser, forbrug af lys, vand og varme, kontorets stand ved indflytning og aftale om stand ved fraflytning, eventuelle regler om støj osv.

Information om udlejning af kontor for lejere

Som lejer skal du ofte betale et depositum, som sikrer dig mod misligholdelse fra lejerens side. Depositum skal betales tilbage, hvis lejer efterlader kontoret i samme stand som da den blev overtaget. Hvis der undervejs i kontoret er noget, der er beskadiget af lejer, går depositummet til beskadigelsen.

Søger du kontor til leje? Klik her for en oversigt over hvilke kontorer der udlejes... 

Se også:

Om udlejning af kontor på udlejditlokale.dk
Udlejning af lokaler
Udlejning af klinik
Udlejning af lager
Udlejning af butik