Tilfredshedsgaranti for Virksomhedslokaler.dk

Her kan du læse om mulighederne for at gøre Virksomhedslokaler.dk´s tilfredshedsgaranti gældende og om mulighederne for at få refunderet de penge, som du har brugt på vores produkt.

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks største søgemaskine for ledige erhvervslokaler. Vores mål er at samle alle ledige lokaler på markedet, således at vores brugere kun behøver at kigge ét ste, når de søger ledige lokaler. Vores tjeneste er i vid udstrækning gratis, men man kan ved at opgradere til Fordelsbruger få en bred vifte af fordele.

Vi lægger meget stor vægt på at have tilfredse brugere. Derfor har vi valgt at have en speciel tilfredshedsgaranti.

Du kan benytte tilfredshedsgarantien i følgende situationer.

1: Ved fejl i annoncer:
Vi indsamler alle ledige lokaler i Danmark og gør meget for at tjekke kvaliteten på mange forskellige måder. Hvis du som bruger finder lokaler på en af vores portaler, der ikke længere er ledige, honoreres du med seks dage gratis abonnement. Hvis du har købt et abonnement i forbindelse med at du fik adgang til et konkret lokale, som ikke var ledigt da du købte abonnementet, får du denne periode refunderet.

2: Ved ikke brugte abonnementsperioder:
Alle vores produkter er abonnementsprodukter, hvilket vi beskriver ekstremt tydeligt alle steder, herunder i vores vilkår, på købssiden, i den mail der modtages bagefter købet, på fakturaen osv.

Hvis du alligevel ikke har forstået, at det var et abonnements-produkt du købte, har du mulighed for at få refunderet ubrugte abonnementsperioder inden for rimelighedens grænser. Med ubrugte perioder menes perioder hvor vores analyse af din adfærd på Virksomhedslokaler.dk, sandsynliggør at du ikke var klar over, at du havde tegnet abonnement.

Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for at gøre brug af tilfredshedsgarantien, så send en mail til kundetilfredshed@virksomhedslokaler.dk, medmindre du allerede er i dialog med os herom.