Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Måløv

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Måløv.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Måløv
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Måløv.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Måløv
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Måløv

Måløv er en forstad til København. Størstedelen af byområdet ligger i Ballerup kommune, men knap 1.500 af byens 8.600 indbyggere bor i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er den ældste by i Ballerup Kommune, og der fundet beviser på, at der har boet mennesker i området siden oldtiden. Måløv Kirke blev opført af Absalons fætter Sune Ebbesen omkring år 1150, hvor byen blev udbygget omkring. Måløv helt indtil 1950’erne af en beskeden størrelse, men voksede dog i kraft af sin placering tæt på København, som gjorde at flere virksomheder valgte at bosætte sig i byen. Det skabte arbejdspladser og sammen med S-togsstationen var grundlaget for Måløvs vækst skabt. I dag er Måløv præget af villakvarter samt industri i udkanten af byen.

Måløv havde i 2006 8.681 indbyggere. Størstedelen af byen ligger i Ballerup Kommune, dog ligger en del af byen i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er vokset sammen med Smørumnedre til at udgøre et byområde. Hovedgaden er Måløv Byvej, hvor Måløv Station ligger.

 

Find erhvervslejemål i Måløv

Leder du efter erhvervslejemål i Måløv? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Måløv , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Måløv der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Måløv  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Måløv, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Måløv

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Måløv. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Måløv der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Måløv?

I Måløv finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Måløv ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Måløv?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Måløv.

Hvor meget koster et lokale i Måløv?

Prisen på et lokale i Måløv afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Måløv.