Tlf: (+45) 25238700 | Mail: support@lokaleportalen.dk
Virksomhedslokaler.dk er Danmarks største lokaleportal. Som lejer kan du hurtigt få et helt gratis overblik over, hvilke ledige lejemål der er på markedet lige nu. Som udlejer kan du hurtigt finde en lejer til dine ledige lejemål.

Kontakt Virksomhedslokaler.dk A/S

Da vi bruges af mange tusinde brugere hver dag, har vi desværre ikke længere mulighed for at yde generel service per telefon.

Hvis du ønsker hurtig personlig service, skal du derfor skrive til os på support@lokaleportalen.dk. Herefter vender vi hurtigt tilbage per per mail eller telefon.

NB! Du er også velkommen til at lytte til vores informationstelefon på 25238700 og/eller finde svar på dine spørgsmål herunder.

1. Hvilke slags lokaler findes på Lokaleportalen.dk?
På Lokaleportalen.dk arbejder vi på at samle alle ledige lokaler på markedet, således at du som bruger kun behøver at søge efter lokaler ét sted. Der findes alt fra ledige kontorer, både eget kontor og kontorhotel, butikslokaler, showrooms, restauranter, klinikker, lager og produktion/værksteder. Du finder også kommercielle erhvervsgrunde til salg, såsom boligejendomme, hoteller og landbrugsgrunde.

2. Hvor finder Lokaleportalen.dk alle lokalerne?
Vi samler annoncer ind på flere forskellige måder. Både via. ejendomsselskaber, mæglere, kontorhoteller og privatpersoner der manuelt ligger deres annoncer op på vores side.
Mange ejendomsselskaber og mæglere beder os om at crawle lokaler og ejendomme direkte fra deres side, således at de markedsføres hos os. Derudover har vi også intelligente robotter, som flere gange om dagen automatisk leder efter nye, ledige lokaleannoncer, samt opdaterer de allerede eksisterende annoncer - alt dette sørger for at lokaleregisteret er så aktuelt som muligt. 

3. Hvad gør jeg, hvis jeg modtager fejlagtige lokaler eller lokalesøgende via. jeres mailservice?
Klik på fanen 'Mine søgeagenter', som du ser i menuen til venstre, når du logger ind på Virksomhedslokaler.dk. Her kan du præcisere, ændre eller slette din søgeagent, som definerer hvilke lokaler eller lokalesøgende virksomheder du modtager mail om. Hvis der allerede findes en automatisk oprettet en søgeagent, kan du vælge at slette denne, inden du opretter en ny.

4. Hvad er forskellen på en søgeannonce og en søgeagent?
Søgeagenten bestemmer hvilke lokaler/ejendomme du får tilsendt. Du kan ovenfor læse mere omkring hvordan du opretter en søgeagent. 
I søgeannoncen angiver du, hvilke ønsker du har til det lokale du søger, såsom lokaletype, størrelse og geografisk placering. Derefter sendes denne ud til relevante udlejere og sælgere, som så kan kontakte dig, hvis de har et relevant lokale. 

5. Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit brugernavn/kodeord?
Dit brugernavn er altid den mailadresse, som du har registreret dig med. Hvis du har glemt dit kodeord, klik da på "Glemt kodeord?", som findes på forsiden af både Virksomhedslokaler.dk og Lokaleportalen.dk, så tilsender vi dig en mail med et login-link.

6. Hvad er forskellen på Virksomhedslokaler.dk og Lokaleportalen.dk?
De to portaler er sammen en del af vores matchingsystem. På Lokaleportalen.dk kan du se og søge blandt alle lokalerne. På Virksomhedslokaler.dk kan du søge blandt alle lokalesøgende virksomheder. Du har din profil på Virksomhedslokaler.dk, hvor du kan skabe søgekriterier, oprette annoncer, samt søge efter lokalesøgende. 

7. Skal jeg betale for at anvende Virksomhedslokaler.dk og Lokaleportalen.dk?
Det er helt gratis at registrere sig hos os. Det er også gratis at oprette en søgeagent, samt søgeannonce. For udlejere og sælgere er det gratis at oprette annoncer. Som lejer kan du gratis kontakte alle de udlejere/sælgere, som har frikøbt deres annoncer.  Der findes dog en række fordele ved at blive Guldbruger for en mindre pris.

8. Hvilke fordele findes der ved at blive Guldbruger?
Med Guldbruger-adgangen får du en række fordele. Som lokalesøgende virksomhed får du bl.a. besked om lokaler før andre, du får adgang til at rekvirere på yderligere information på alle lokaler, samt kontakte alle udlejere/sælgere, du får også en fremhævet søgeannonce m.m.
Som udlejer/sælger har du mulighed for at kontakte alle lokalesøgende virksomheder i vores register, og du får en fremhævet lokaleannonce, hvilket øger chancerne for at få lokalet udlejet/solgt m.m.

9. Er det sikkert at betale på Virksomhedslokaler.dk og Lokaleportalen?
Betalingen udføres med en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste betalingskort. Virksomhedslokaler.dk/Lokaleportalen.dk har aldrig tilgang til dine kortoplysninger i noget som helst tilfælde.

10. Hvor afmelder jeg mig?
Klik på fanen 'Mailindstillinger' som du ser i menuen til venstre, når du logger ind på Virksomhedslokaler.dk. Følg herefter den enkle vejledning. 

11. Hvor finder jeg et samlet overblik over mine fakturaer?
Log ind på din profil og tryk på fanen 'Fakturaer m.v.', som du ser i menuen til venstre. Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Hvis du vil hente en faktura til din computer, skal du trykke på 'Link til faktura ". Højreklik derefter med musen, og tryk på "gem som". 

12. Jeg vil oprette/ændre en lokaleannonce - hvordan gør jeg? 
Når du har logget ind på din profil, trykker du på fanen 'Mine annoncer', som du ser i menuen til venstre. Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du vil oprette en annonce, skal du trykke på 'Opret ny annonce' øverst på siden. Hvis du vil redigere en annonce som allerede er oprettet tidligere, skal du trykke på annoncens adresse. Når du er færdig med at redigere annoncen, skal du rulle ned på siden, og trykke på 'Gem'.

13: Hvordan afmelder jeg en GuldBruger?
GuldBruger-profilen kan let afmeldes eller tilmeldes ved at trykke på linket "adgangsprogram" under "fakturaer", som findes i menuen til venstre på Virksomhedslokaler.dk (som du kan se, når du er logget ind). Du kan altid sende os en mail, hvis du har brug for hjælp til afmelding.

14. Hvor finder jeg lokaleannoncerne?
Du kan se alle lokaler som er offentligt annoncerede på www.lokaleportalen.dk

15. Hvor finder jeg de lokalesøgende virksomheder?
Du kan se alle aktive lokalesøgende virksomheder på www.virksomhedslokaler.dk - Klik på 'Find lejer/køber'.