Rapportér

Showroom til leje, Århus C, Klosterport

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 165012
  • Showroom
  • 592 m2
  • 666 Kroner/m2/år

Centralt lejemål i hyggelig baggård

- Helt unikt lejemål med kant
- Fantastisk placering i Aarhus C
- Rå og industriel stil
- Ideelt til galleri eller showroom

Midt i en af Aarhus’ hyggeligste baggårde ligger dette lejemål. Det er renoveret i en rå og upoleret stil, som er med til at give lejemålet lidt kant. Lejemålet emmer af kreativitet og har også førhen været benyttet til både galleri og vinbar. Som det står nu, ville lejemålet egne sig ideelt til enten showroom eller galleri. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen.

Lejemålet består af en stueetage/parterre på 374 m² og en kælderetage på 218 m². Lejemålets stueetage består af et stort lokale, der med fordel kunne benyttes som eksempelvis showroom. Dertil er der i stueetagen 2 toiletter. Lejemålets kælder består af 2 lokaler samt en aflang gang. Lige uden for døren forefindes parkeringsmuligheder.

Området
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig sætter rammerne for en bred vifte af nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Lejemålet er under opdeling, hvorfor man afventer myndighedsgodkendelse.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.