Rapportér

Showroom, Århus C, Ankergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 156177
  • Showroom & Butik & Kontor
  • 304 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Nyt spændende erhvervslejemål med gode eksponeringsmuligheder

Hermed udbydes nyt, spændende og særdeles interessant lejemål. Vi har netop overtaget ejendommene på adressen, som i mange år har været postdistributionscenter, senest for PostNord. Med beliggenhed op af Ringgadebroen med op imod 15.000 dagligt forbipasserende, og eksponering mod Værkmestergade og Banegraven, er der alle muligheder for en bred markedsføring og en god eksponeringsflade.

Lejemålet på i alt 304 m² er en selvstændig garagebygning. Den står pt. rå og uberørt, men vi står klar til i fællesskab, at omdanne den gamle industribygning, til byens fedeste lejemål. De ydre rammer er der allerede, her er højt til loftet, god og brugbar indretning og godt lysindfald. Vores tanker om kommende lejer leder os i retningen af café-, bager-, eller restaurantsegmentet, da vi har en vision om at tilføre området liv og dynamik. Skulle der dog være andre idéer for lejemålet, er vi selvfølgelig lydhør.

Kontakt os i dag, for at høre mere om lejemålet og vores idéer til indretning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus C