Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Restaurantlokaler til leje i Vedbæk

Du har søgt efter Restaurantlokaler til leje i Vedbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Restaurantlokaler til leje i Vedbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Restaurant i Vedbæk

  Super hyggelig cafe: Pæn cafe/butik beliggende på Vedbæk station. Butikken er indrettet til cafe med servering af kaffe og sandwich og salg af genbrugs tøj og tasker. Cafee...
  • 70.236 kr. om året
  • 36 m2
 • Restaurant i Vedbæk

  208 m2 restaurant i 2950 Vedbæk
  • 270.000 kr. om året
  • 208 m2

 

Find restaurant i Vedbæk på Virksomhedslokaler.dk

Søger du restaurant til leje i Vedbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige restaurantlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige restaurantlokaler til leje i Vedbæk . Du kan se de aktuelle restaurantlokaler til leje i Vedbæk herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Vedbæk end restaurant til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye restaurantlokaler til leje i Vedbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Vedbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Vedbæk der matcher dine søgekriterier.