Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Restaurant, Århus C, Dagmar Petersens Gade, lejemål

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 165172
  • Restaurant & Værksted
  • 110 m2
  • 1.900 Kroner/m2/år

Hjørnelejemål i SHIP - perfekt til vinbar eller kaffebar

Erhvervslejemålet er med sin beliggenhed på hjørnet af Dagmar Petersens Gade og Esther Aggebos Gade placeret lige ved det maritime miljø i Aarhus med udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Dette lejemål byder på:

- Helt nye og lækre lokaler
- Enormt synlig placering i velbesøgt område
- Sydvendt placering og store facadevinduer sikrer lyse lokaler
- God mulighed for leje af lager og p-pladser

Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor du kan sætte dit eget præg på indretningen og materialevalg, og hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø. Lejemålet består af et serveringsområde med plads til flere gæster, et baglokale, toiletter og et kælderlokale på omtrent 50 m2. Lejemålet har med sin centrale beliggenhed en for området unik synlighed og eksponeringsflade overfor forbipasserende. Så hvad end du drømmer om at åbne Aarhus Ø's go to spot i form af kaffebar, vinbar eller noget helt tredje, som ikke kræver et produktionskøkken - så er der et kæmpe potentiale for dig her. Lige om lidt står SHIP færdig, og så er din café underbo til 400-500 mennesker, der får sit nye hjem i samme bygning.

Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her findes byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime dna. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning.

Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.