Rapportér

Restaurant, Århus C, Ankersgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 156177
  • Restaurant & Værksted
  • 304 m2
  • 1.500 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Lejemål til restaurationsformål

Som en del af vores spændende projekt på [xxxxx], udbyder vi et nyt og interessant erhvervslejemål, der ville egne sig perfekt til enten et bageri eller en café. Lejemålet er en selvstændig garagebygning, der hidtil har stået rå og urørt hen. Derfor er vi i gang med at renovere lejemålet, men de ydre rammer er der allerede; her er både højt til loftet, godt lysindfald og en brugbar indretning.

- Interessant lejemål i tidligere garagebygning
- Stort kundepotentiale i nærområdet
- Placeret i historisk ejendom
- Gode tilkørselsforhold

Lejemålet består som udgangspunkt af et selvstændigt kontor, et tekøkken, 2 toiletter og et stort lokale. Lokalet er på nuværende tidspunkt delt i to, så man både har en butiksdel og en lagerdel, men det er dog også muligt at fjerne opdelingen af lokalet. Eftersom vi stadig er i fuld gang med at renovere ejendommen, er der mulighed for at få indflydelse på indretningen, så den imødekommer netop dine behov. Derudover er det også muligt at leje et udeareal.

Visionen for den gamle postcentral er at give den nyt liv. Dette er allerede godt undervejs med lejere som både Aarhus Boulders og FitnessX, der er med til at skabe et dynamisk og aktivt miljø. Med op imod 15.000 dagligt forbipasserende og en eksponering mod Værkmestergade og Banegraven, er der desuden rig mulighed for en bred markedsføring og en god eksponeringsflade. Derudover findes der i ejendommens nærmiljø et ældrecenter, en masse lejligheder og Frederiksbjerg Bypark.

Ejendommens beliggenhed på Frederiksbjerg, sikrer en utrolig central men samtidig praktisk placering. Lejemålet er blandt andet placereret tæt ved flere indfaldsveje – både fra midtbyen og fra motorvejsafkørsel. Ejendommen har gode parkeringsmuligheder med mulighed for at leje en fast plads. Derudover ligger det blot 2 min fra Bruuns Galleri i bil og 800m via stisystem fra Banegården.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.