Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Nørre Nebel

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Nørre Nebel.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Nørre Nebel.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Dette lokale har intet billede
  Modelfoto
  Annonce

  Kontor/Butik på Toften, Nørre Nebel

  Kontor/lager/web butik: Beliggenhed tæt på centrum i Nr. Nebel 120m2 kontor lokaler/ køkken/toilet. Renoveret/klar til brug/masser af stik til brug for pc'er mm. Gode parkeringsmuli...
  • 60.000 kr. om året
  • 120 m2

 

Find erhvervslejemål i Nørre Nebel

Leder du efter erhvervslejemål i Nørre Nebel? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Nørre Nebel , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Nørre Nebel der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Nørre Nebel  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Nørre Nebel, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Nørre Nebel

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Nørre Nebel. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Nørre Nebel der matcher dine søgekriterier.