Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Korsør

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Korsør.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Korsør.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Korsør

Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

 

Find erhvervslejemål i Korsør

Leder du efter erhvervslejemål i Korsør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Korsør , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Korsør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Korsør  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Korsør, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Korsør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Korsør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Korsør der matcher dine søgekriterier.