Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Vodskov

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Vodskov.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Vodskov.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Vodskov

Vodskov er en satellitby til Aalborg beliggende i Vendsyssel i Aalborg Kommune. Byen ligger tæt ved E45-motorvejen imellem Aalborg og Hjallerup. Vodskov var indtil 1968 en stationsby, hvor den sidste jernbanelinje, der gik igennem byen, stoppede. Vodskov har mange detailbutikker samt en række specialbutikker og folkeskolen i Vodskov er blandt Aalborg Kommunes største. Samtidigt er der en lang række fritidstilbud til børn og unge, hvilket sammen med placeringen tæt på Aalborg gør Vodskov til en attraktiv by især for børnefamilier.

Vodskov havde i 2011 4.399 indbyggere. Byen ligger i Vodskov Sogn, der er en del af Aalborg Kommune, beliggende i Vendsyssel. Vodskov ligger ca. 11 kilometer nord for Aalborg, mens E45-motorvejen løber umiddelbart ved siden af byen. De største veje i Vodskov er Tingvej og Vodskovvej.

 

Find erhvervslejemål i Vodskov

Leder du efter erhvervslejemål i Vodskov? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Vodskov , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Vodskov der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Vodskov  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Vodskov, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Vodskov

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Vodskov. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Vodskov der matcher dine søgekriterier.