Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Herning

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Herning. Mere info om erhvervslejemål i Herning .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Herning. Mere info om erhvervslejemål i Herning .

Her får du overblik over erhvervslejemål i Herning. Du kan se stort set alle erhvervslokaler i Herning - kontor til leje, butik til leje, lager og værksted til leje mv. Klik på knappen for at læse mere om hvert lokale. Placerer du din virksomhed i Herning, får du en yderst central beliggenhed og et godt udgangspunkt for din virksomhed, stor som lille. Herning er attraktiv for alle typer erhverv og huser mange store anerkendte virksomheder 


Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Herning

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.

 

Find erhvervslejemål i Herning

Leder du efter erhvervslejemål i Herning? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Herning , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Herning der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Herning  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Herning, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Herning

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Herning. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Herning der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Herning?

I Herning finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Herning ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herning kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Herning?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Herning.

Hvor meget koster et lokale i Herning?

Prisen på et lokale i Herning afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Herning.