Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Brabrand

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Brabrand.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Brabrand.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find erhvervslejemål i Brabrand

Leder du efter erhvervslejemål i Brabrand? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Brabrand , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Brabrand der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Brabrand  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Brabrand, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Brabrand

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Brabrand. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Brabrand der matcher dine søgekriterier.