Denne annonce tilhører en profiludlejer

Kontor til leje, Randers C, Vestergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 143939
  • Kontor & Kontorhotel & Klinik
  • til 25 pladser
  • 5 - 600 m2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Lej et kontor i Randers

Kontorhotellet indeholder indgangsparti med adgang til husets 3 etager. 3. sal indeholder storrumskontor med eget køkken og toilet samt cellekontorer. 2. salen indeholder cellekontorer, toilet og bad samt mødelokale, og der er adgang til husets fælleskøkken med spiseplads på 1. salen. 1. salen indeholder cellekontorer samt et åbent område, der i dag er indrettet som venteområde for en af virksomhederne i ejendommen. Alle etagerne er bl.a. velegnet til en virksomhed, der ønsker sin helt egen etage i centrum af Randers. Der er gratis p-pladser både i gården. Kontorhotellet er en ældre totalrenoveret ejendom med fritliggende bjælker, rustikke gulve og ikke mindst med en hyggelig lukket gård, hvor der om sommeren er mulighed for at nyde solen og roen. Kontorhotellet Væxthuset ligger lige ved Randers gågade, og her finder du div. butikker, restauranter, og cafeer etc. Busserne 2,10 og 11 holder 1 min. fra kontorhotellet., Randers Station ligger 5 min. fra Væxthuset og Motorvej E45 ligger 7 min. fra centrum. Så ønsker din virksomhed at være i centrum af Randers, hvor alt ligger uden for døren, så er det den helt rigtige placering.
Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Real Estate Development, INCA og Kohsel Data, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne. Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk, for at booke en fremvisning.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge - hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthusets kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.
Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.
Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser - derfor giver vi prismatch.

Dette lokale ligger i Randers kommune - klik her for mere info...