Vi demokratiserer viden om lokalemarkedet

Virksomhedslokaler.dk er en dansk lokalesøgemaskine, der forsøger at samle - aggregere - alle ledige lokaler til leje i Danmark, således at du som lokalesøger kan holde dig orienteret om hele lokalemarkedet via Virksomhedslokaler.dk. Dermed undgår du som lokalesøger at skulle holde dig orienteret om udbudte lokaler ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave.

Virksomhedslokaler.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer, hvor brugere kan komme i direkte kontakt med hinanden og hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af lokaler eller lokalesøgerannoncer.

Virksomhedslokaler.dk demokratiserer viden om lokalemarkedet
Virksomhedslokaler.dk´s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige lokaler. Det gør vi ved at give alle virksomheder lige ret og adgang til viden om de nye lokaler, der udbydes på markedet.

Almindelige portaler for erhvervslokaler er hovedsageligt baseret på, at udlejerne skal betale for at annoncere deres lokaler. Derfor viser portalerne kun de lokaler hvor udlejerne vil betale for annonceringen af deres lokaler. Alle de andre lokaler - hvor udlejerne enten ikke kan eller vil betale for annonceringen - vises ikke. Virksomhedslokaler.dk samler og viser alle lokaler uanset om udlejerne vil betale for annonceringen af lokalerne eller ej.

Det betyder igen, at Virksomhedslokaler.dk giver alle virksomheder lige mulighed for at reagere på viden om de nye ledige lokaler, der udbydes og at alle virksomheder via Virksomhedslokaler.dk kan holde sig orienteret om lokale-markedet med anvendelse af mindst mulig energi.

Sådan indsamler Virksomhedslokaler.dk viden om ledige lokaler
Lokalerne på Virksomhedslokaler.dk.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1:
Udlejerne lægger selv deres lokaler direkte op på Virksomhedslokaler.dk.
2: Udlejerne beder Virksomhedslokaler.dk om at sikre, at der er en konstant opdateret version af deres ledige lokaler på Virksomhedslokaler.dk.
3:
Virksomhedslokaler.dk´s automatiske robotter screener nettet for ledige lokaler, der ikke allerede findes i Virksomhedslokaler.dk´s søgemaskine.

Miljø!
Virksomhedslokaler.dk er CO2-neutral - læs mere...

Almindelig bruger versus Fordelsbruger
Som almindelig bruger kan du i vid udstrækning anvende Virksomhedslokaler.dk gratis. Du kan fx altid lave en gratis lokaleannonce og lokalesøger-annonce. Hvis du vil have den fulde effekt af Virksomhedslokaler.dk´s services, kan du opgradere til Fordelsbruger, som er en abonnementsbaseret adgang, der løber indtil du stopper den. Som Fordelsbruger bliver din profil og anvendelse optimeret på en lang række forskellige måder. Eksempelvis får du som lokalesøgende Fordelsbruger adgang til det samlede aggregat af boliger, du får fuld adgang til vores notifikationsservice, som bl.a. giver dig besked om nye lokaler med det samme per mail og du får en lokale-søgerannonce, der bliver kvalitetsstemplet og placeret øverst i søgeresultaterne, så du er blandt de første der ses, når udlejerne søger efter lokalesøgere.Adresse:
Virksomhedslokaler.dk: Social Housing Media ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C

Vi kan altid kontaktes på support@virksomhedslokaler.dk– og vi svarer som regel hurtigt.