Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Odense NV

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Odense NV.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense NV
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Odense NV.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense NV
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find erhvervslejemål i Odense NV

Leder du efter erhvervslejemål i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Odense NV , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Odense NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Odense NV  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Odense NV, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Odense NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Odense NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Odense NV der matcher dine søgekriterier.